Uvnitř města New York na Brodway je nyní nově vybudovaná cyklostezka….a u nás, na cyklostezce u Vltavy naopak včera odpoledne hostovala Brodway. Muzikálové hvězdy z pražského Divadla Brodway zahrály a zazpívaly poslední neděli před komunálními volbami na veřejném prostoru Free Style Parku Modřany. Zajímavé odpoledne pak bylo ukončeno v 19:00 nádherným ohňostrojem.

brodway_1

Pódium opanovala svou podmanivou osobnosti také muzikálová star, ale také modřanský rodák Tomáš Trapl.

brodway_2

Na akci Změny pro Prahu 12 nechyběl pochopitelně její tým. Snímek zachycuje některé z kandidátů Změny: Jiřího Fliegra, Michaela Valáška, Toma Philippa a Danielu Rázkovou.

brodway_3

Součástí kulturní akce byl i malý informační stánek „Změny pro Prahu 12“, kde se návštěvníci živě seznamovali s politickým programem a otevřeně diskutovali o současném dění na Praze 12. Zároveň zde občané ve velké míře podepisovali poteci proti kácení stromů a necitlivé výstavbě v lokalitách U Dubu. Vedle toho se tým „Změny pro Prahu 12“ rovněž setkával s negativními reakcemi lidí k mnoha dalším stavebním projektům, které jsou již dokončeny nebo se budují či připravují.

Další fotografie z celé akce včetně závěrečného ohňostroje najdete ZDE